• FZM-001

  Производител Шифра Цена GAMET Полска FZM-001-22-1-4 45 Технички цртеж симнете овде. ...

 • Kinder Lock Магнетна брава

  Опис Kinder Lock е невидлива брава, дизајнирана да ги заштити Вашите документи, дома или во канцеларија. За да с ...

 • KYR.5.19.2

  Опис Брава која се монтира на шибер врати од иверка. Шифра KYR.5.19.2 Димензии Погледни овде Цена ...

 • KYR.4Е CLS16

  Опис Странична, централна брава. Шифра KYR.4Е CLS16 Димензии Погледни овде Цена 341.00 ден. ...

 • KYR.9H16

  Опис Челна централна брава, се користи кај фиокарите. На една брава поврзани се повеќе фиоки која ги заклу ...

 • KYR.8AST.500.ZB

  Опис Шипка за челна централна брава со три граничника. Шифра KYR.8AST.500.ZB Димензии Погледни овде ...

 • KYR.2.19.2

  Опис Метална брава за врати од иверка. Го имаме во две верзии. На едната клучот отклучува кон лево, а на дру ...