Производител Sauerland Spanplatte - Германија
Опис ЈАДРА ЗА СОБНИ ВРАТИ

Овие исполни се комбинација на стабилност и леснотија. Во споредба со целосно исполнетите табли (VL), тежината им е намалена до 60%. Овој импозантен факт докажува дека високо квалитетните собни врати не мора да се тешки.

Невообичаено кај овие табли е тоа што имаат ниска можност за набабрување во присуство на влага, а тоа ги прави одличен избор за врати со чувствителна површина.

Специјалната поставеност на струготините гарантира многу висока отпорност на удар. Вратите исполнети со овој материјал можат да го издржат дури најголемиот удар, без разлика на максималниот дијаметар на отворите.

Технички информации

Овде симни ПДФ документ со повеќе технички информации.

Тест за звучна изолација и огноотпорност

Овде симни ПДФ документ.

33 RT8 33 RH 33 RF1 33 VL
Тип Дебелина Димензија Отвори Огно
отпорност (мин.)
Звучна
изолација (db)
Тежина Цена на табла
Ø Број kg/m² kg/m³
33 RT8 33 1920 x 1200 28 62 15 30 6,8 207 1,483
33 RH 33 1975 x 800 18 67 30 28 11,7 354 1,431
38 RF1 38 2090 x 800 15 50 30 28 12,3 322 1,870
16 28
33 VL 33 1958 x 800 / / 30 32 6,2 490 1,923

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher