Prodhues KRONO-ORIGINAL- Gjermani
Përshkrim

Dysheme elegante. Të këndshëm nga ana estetike dhe me kualitet të lartë. Të punuar nga materialet më të mirë, me pamje dhe ndjenjë natyrore.

Përbërja dhe veçori të dyshemesë nga laminati.

Zbatim

Dysheme laminate për mjedise shtëpiake dhe publike.

Prodhime shoqëruese

Shirite për parket

Shtresa mbështetëse

Klips për shiritin e parketit
Pako: 30 copë.
Çmimi: 161 den.

CLICK GUARD
Përmbajtja e tubës:
110 gr. për sipërfaqe të përafërt prej 10m².
Çmimi: 161 den.

 • 5542

  Klasa AC5 / 33 - Të përshtatshëm për përdorim të vështirë në mjedise shtëpiak dhe publike. Dimensioni 1285 x 192 x 12 — (1,73 м² – paketë) Çmimi ...

 • 8630

  Klasa AC5 / 33 - Të përshtatshëm për përdorim të vështirë në mjedise shtëpiak dhe publike. Dimensioni 1285 x 192 x 12 — (1,73 м² – paketë) Çmimi ...

 • 8633

  Klasa AC5 / 33 - Të përshtatshëm për përdorim të vështirë në mjedise shtëpiak dhe publike. Dimensioni 1285 x 192 x 12 — (1,73 м² – paketë) Çmimi ...

 • 101

  Sasi të kufizuara Klasa AC4 / 32 - Të përshtatshëm për përdorim të vështirë në mjedise shtëpiak dhe moderuar në mjedise publike. Dimensioni 1285 x 192 x 10 — ( ...

 • 5535

  Sasi të kufizuara Klasa AC4 / 32 - Të përshtatshëm për përdorim të vështirë në mjedise shtëpiak dhe moderuar në mjedise publike. Dimensioni 1285 x 192 x 10 — ( ...

 • 8155

  Klasa AC4 / 32 - Të përshtatshëm për përdorim të vështirë në mjedise shtëpiak dhe moderuar në mjedise publike. Dimensioni 1285 x 123 x 10 — (1,73 м² – pake ...

 • 8156

  Klasa AC4 / 32 - Të përshtatshëm për përdorim të vështirë në mjedise shtëpiak dhe moderuar në mjedise publike. Dimensioni 1285 x 123 x 10 — (1,73 м² – pake ...

 • 5164

  Sasi të kufizuara Klasa AC4 / 32 - Të përshtatshëm për përdorim të vështirë në mjedise shtëpiak dhe moderuar në mjedise publike. Dimensioni 1285 x 192 x 8 — (2 ...

 • 5166

  Sasi të kufizuara Klasa AC4 / 32 - Të përshtatshëm për përdorim të vështirë në mjedise shtëpiak dhe moderuar në mjedise publike. Dimensioni 1285 x 192 x 8 — (2 ...

 • 4130

  Sasi të kufizuara Klasa AC4 / 32 - Të përshtatshëm për përdorim të vështirë në mjedise shtëpiak dhe moderuar në mjedise publike. Dimensioni 1383 x 159 x 8 — (2 ...

 • 4135

  Klasa AC4 / 32 - Të përshtatshëm për përdorim të vështirë në mjedise shtëpiak dhe moderuar në mjedise publike. Dimensioni 1383 x 159 x 8 — (2,2 м² – paket ...

 • 5958

  Klasa AC4 / 32 - Të përshtatshëm për përdorim të vështirë në mjedise shtëpiak dhe moderuar në mjedise publike. Dimensioni 1285 x 192 x 8 — (2,22 м² – paket ...