Производител KRONO-ORIGINAL- Германија
Опис

Елегантни подови. Естетски пријатни и со висок квалитет. Изработени од најдобрите материјали, со природен изглед и чувство.

Состав и особини на ламинатниот под.

Примена

Ламинатен под за домашни и јавни средини.

Придружни производи

Лајсни за ламинатен под

Подлоги за ламинатен под

Клипс за паркет лајсна
Пакување: 30 комада.
Цена: 161 ден.

CLICK GUARD
Содржина на тубата:
110 гр. за приближно 10м².
Цена: 161 ден.

 • 4130

  Класа AC4 / 32 - Погодни за тешка употреба во домашни и умерена употреба во јавни средини. Димензија ...

 • 4135

  Класа AC4 / 32 - Погодни за тешка употреба во домашни и умерена употреба во јавни средини. Димензија ...

 • 5958

  Класа AC4 / 32 - Погодни за тешка употреба во домашни и умерена употреба во јавни средини. Димензија ...

 • 8222

  Класа AC4 / 32 - Погодни за тешка употреба во домашни и умерена употреба во јавни средини. Димензија ...

 • 8812

  Класа AC4 / 32 - Погодни за тешка употреба во домашни и умерена употреба во јавни средини. Димензија ...

 • 5544

  Класа AC4 / 32 - Погодни за тешка употреба во домашни и умерена употреба во јавни средини. Димензија ...

 • 8525

  Класа AC4 / 32 - Погодни за тешка употреба во домашни и умерена употреба во јавни средини. Димензија ...

 • 8631

  Ограничени количини Класа AC4 / 32 - Погодни за тешка употреба во домашни и умерена употреба во јавни сре ...

 • 1722

  Класа AC3 / 31 - Погодни за тешка употреба во домашни и лесна употреба во јавни средини. Димензија 1 ...

 • 4274

  Класа AC3 / 31 - Погодни за тешка употреба во домашни и лесна употреба во јавни средини. Димензија 1 ...

 • 8373

  Класа AC3 / 31 - Погодни за тешка употреба во домашни и лесна употреба во јавни средини. Димензија 1 ...

 • 8521

  Класа AC3 / 31 - Погодни за тешка употреба во домашни и лесна употреба во јавни средини. Димензија 1 ...