PE 2.0, 3.0, 5.0
Полиетиленска пена Полиетиленската пена е најефтината опција за да се употреби како подлога за ламинатните подови. Има средни ударни и термални инсулирачки својства. Бидејќи е толку тенка, 2 милиметарската пенова подлога е идеалена за употреба во проекти при реновирање.
XPS 2.0, 3.0, 5.0
Екструдиран полистирол Високопресуван екструдиран полистирол, одлична термо-звучна изолација и висока отпорност на удари. Може да нивелира нерамнини до 5 мм.
PuR 2.0
Полиуретан со минерални исполни Оваа професионална акустична подлога се состои од полиуретан и минерални исполни. Исклучителна апсорбција на звукот при одење (18%), минимална термичка отпорност и вградена отпорност на влага.
Шифра Димензија Намалување на звук при удар Намалување на звук при чекорење Термална отпорност Нерамен под Цена на цела димензија
PE 2.0 15000 х 1000 х 2 16 dB - 0.044 m²K/W 1 mm 246.00 ден.
PE 2.0 18000 х 1000 х 2 16 dB - 0.044 m²K/W 1 mm 670.00 ден.
PE 3.0 15000 х 1000 х 3 16 dB - 0.044 m²K/W 1.5 mm 394.00 ден.
PE 5.0 15000 х 1000 х 5 16 dB - 0.055 m²K/W 2.5 mm 853.00 ден.
PE 5.0 18000 х 1000 х 5 16 dB - 0.055 m²K/W 2.5 mm 1,280 ден.
XPS 2.0 11360 х 1100 х 2 20 dB 12% 0.068 m²K/W 1.4 mm 820.00 ден.
XPS 3.0 1000 х 500 х 3 10 ком./пакет 20 dB 11% 0.108 m²K/W 2.2 mm 460.00 ден.
XPS 5.0 790 х 590 х 5 15 ком./пакет 22 dB 11% 0.215 m²K/W 4 mm 805.00 ден.
PuR 2.0 8020 х 935 х 2 18 dB 18% 0.030 m²K/W - 2,595 ден.

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher