Паркет лајсна К40

Ова е класична МДФ паркет лајсна со иста боја и ефект на дрво кои одговараат на ламинатните подови на Krono Original. Со својата длабочина од 22 мм овозможува доволна покриеност на празнините меѓу ѕидот и подот. Лесно се монтира на монтажен клип и е обложена со печатена фолија во дрвен дезен.

Димензија на профилот: 2600 x 40 x 22 мм

Цена на цел профил: 142 ден.

Надворешен агол 90°
(2 комада)
Финиши:
Јавор, Бука, Даб, венге, Шампањ, Графит.
Цена: 71 ден.

Внатрешен агол 90°
(2 комада)
Финиши:
Јавор, Бука, Даб, венге, Шампањ, Графит.
Цена: 71 ден.

Завршеток
(1 лев + 1 десен)
Финиши:
Јавор, Бука, Даб, венге, Шампањ, Графит.
Цена: 71 ден.

Продолжеток
(2 комада)
Финиши:
Јавор, Бука, Даб, венге, Шампањ, Графит.
Цена: 71 ден.

Паркет лајсна К58

Оваa модерна МДФ паркет лајсна со иста боја и ефект на дрво кои одговараат на ламинатните подови на Krono Original. Со својата длабочина од 18 мм овозможува доволна покриеност на празнините меѓу ѕидот и подот. Тоаa лесно да се инсталира користејќи монтажни клипови.

Димензија на профилот: 2600 x 58 x 18 мм

Цена на цел профил: 208 ден.

Надворешен агол 90°
(2 комада)
Финиши: Хром мат.
Цена: 208 ден.

Внатрешен агол 90°
(2 комада)
Финиши: Хром мат.
Цена: 208 ден.

Завршеток
(1 лев + 1 десен)
Финиши: Хром мат.
Цена: 350 ден.

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher