• Ritma Cube

  Prodhues HARN – Malezi Përshkrim Gjatë dizajnit të RITMA CUBE është kushtuar vëmendje e madhe dimensioneve për prerje dhe shpim të paneleve, duke e bërë të përshtatshëm ...

 • 402D

  Code Finish Element Kg. Çmimi me zbritje Gjerësia Thellësi 402D Inox 800 mm 500 mm 25 1,500 den. ...

 • 302

  Code Finish Element Kg. Çmimi me zbritje Gjerësia Thellësi 302 Inox 300 mm 500 mm 25 2,000 den. ...

 • Enë qelqi

  Thellësi Gjerësia Lartësia Çmimi 150 115 102 600 den. ...