Производител RENOLIT- Германија
Опис

Голем дел од дезените се надополнуваат со производителите на оплеменета иверка и постформинг и тие кои произведуваат ламинатен под. Дизајнерите ја имаат флексибилноста да ги комбинираат овие материјали и да произведат прекрасен мебел создавајќи привлечни ентериерни проекти.

3D колекцијата е претставена преку два индивидуални бренда со свои карактеристични и привлечни особини.

Колекција COVAREN

Оваа колекција содржи премиум 3D фолии со софистицирани површни структури. Неверојатно реалистичните дрвни дезени се скоро нераспознатливи од вистинското дрво, додека уни дезените, покрај мат финишите, содржат и металик ефект. Извонредните фолии во висок сјај се достапни во повеќе бои и брилијантни декори.

Колекција ALKOREN

Alkoren претставува класична колекција на дрвни и уни дезени. Застапени се повеќе видови на дрво во повеќе нијанси и тонови. Одберете даб, бука, јавор и цреша, како и други егзотични и модерни овошни дрва. Широкиот избор на уни бои покриваат палета од светли до темни, од живи до тивки нијанси.

Особини

■ Одлична механичка отпорност,
■ Отпорен на температури вообичаени за кујните,
■ Слој од задната страна за долгорочна и стабилна врска со медијапанот.

Повеќе информации

Кликнете на терминот да дознаете повеќе:

Површини || Профилирање на медијапанот || Рачки || Образец за пополнување

 • S40.42.06.0032

  Ограничени количини Дебелина 0,5 мм Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм Цена 4,110 5,200 6,255 Цената се одн ...

 • S40.46.04.0060

  Ограничени количини Дебелина 0,5 мм Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм Цена 5,320 6,410 7,454 Цената се одн ...

 • S40.36.03.0010

  Ограничени количини Дебелина 0,4 мм Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм Цена 4,900 5,990 7,020 Цената се одн ...

 • S40.36.03.0001

  Ограничени количини Дебелина 0,4 мм Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм Цена 4,900 5,990 7,020 Цената се одн ...

 • S40.40.03.0884

  Ограничени количини Дебелина 0,35 мм Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм Цена 4,110 5,200 6,255 Цената се одн ...

 • S40.42.06.0009

  Ограничени количини Дебелина 0,35 мм Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм Цена 4,110 5,200 6,255 Цената се одн ...

 • S40.43.14.0206

  Ограничени количини Дебелина 0,35 мм Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм Цена 4,110 5,200 6,255 Цената се одн ...

 • S40.40.04.0902

  Ограничени количини Дебелина 0,35 мм Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм Цена 4,110 5,200 6,255 Цената се одн ...

 • S40.42.14.0008

  Ограничени количини Дебелина 0,35 мм Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм Цена 4,110 5,200 6,255 Цената се одн ...

 • S40.43.14.0208

  Ограничени количини Дебелина 0,35 мм Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм Цена 4,110 5,200 6,255 Цената се одн ...

 • S42.03.0073

  Ограничени количини Дебелина 0,35 мм Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм Цена 4,110 5,200 6,255 Цената се одн ...

 • S40.40.04.0979

  Ограничени количини Дебелина 0,35 мм Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм Цена 4,110 5,200 6,255 Цената се одн ...