Prodhues RENOLIT- Gjermani
Përshkrim

Pjesa më e madhe e desenëve plotësohen me prodhuesit e kompensatave të fisnikëruara dhe postforming si dhe me ato që prodhojnë dysheme laminati. Dizajnuesit e kanë fleksibilitetin t’i kombinojnë këto materiale dhe të prodhojnë mobilie të mrekullueshme duke krijuar kështu projekte tërheqëse të enterierit.

3D koleksioni është i prezantuar nëpërmjet dy markave individuale me karakteristika dhe veçori tërheqëse.

COVAREN koleksioni

Ky koleksion përmban Premium 3 D varak me struktura të sofistikuara sipërfaqësore. Dezenët e drurit që janë tejet reale sa që nuk mund të dallohen nga druri i vërtet, derisa uni desenët, përveç mat finisheve, përmbajnë edhe efekt metalik. Verakët e shkëlqyeshëm me shkëlqim të lartë mund të merren në më shumë ngjyra dhe dekore të shkëlqyeshme.

ALKOREN koleksioni

Alkoren paraqet koleksion klasik i desenëve të drurit dhe uni desenëve. Janë të përfaqësuar më shumë lloje të drurit në më shumë nuanca dhe tone. Zgjidhni lis, ah, panje dhe qershi, si edhe drunj të tjerë ekzotik dhe drunj modern të pemëve. Zgjedhja e gjerë të uni ngjyrave mbulojnë paletë nga ngjyrat e hapura e deri te ato të mbyllura, nga nuancat e gjalla deri tek ato të qetat.

Veçori

■ Rezistencë të shkëlqyeshme mekanike,
■ Rezistues në temperatura të zakonshme për kuzhinat,
■ Shtresë nga ana e prapme për lidhje të gjatë dhe të qëndrueshme me MDF-në.

More info

Click on the term to learn more:

Sipërfaqet | MDF profiles | Doreza

 • S40.42.06.0032

  Sasi të kufizuara Trashësia 0,5 mm MDF 18 mm 25 mm 30 mm Çmimi 4,110 5,200 6,255 Çmimi ka të bëjë me m2 të panelit të plastifkuar nga medijapani. ...

 • S40.46.04.0060

  Sasi të kufizuara Trashësia 0,5 mm MDF 18 mm 25 mm 30 mm Çmimi 5,320 6,410 7,454 Çmimi ka të bëjë me m2 të panelit të plastifkuar nga medijapani. S ...

 • S40.36.03.0010

  Sasi të kufizuara Trashësia 0,4 mm MDF 18 mm 25 mm 30 mm Çmimi 4,900 5,990 7,020 Çmimi ka të bëjë me m2 të panelit të plastifkuar nga medijapani. S ...

 • S40.36.03.0001

  Sasi të kufizuara Trashësia 0,4 mm MDF 18 mm 25 mm 30 mm Çmimi 4,900 5,990 7,020 Çmimi ka të bëjë me m2 të panelit të plastifkuar nga medijapani. S ...

 • S40.40.03.0884

  Sasi të kufizuara Trashësia 0,35 mm MDF 18 mm 25 mm 30 mm Çmimi 4,110 5,200 6,255 Çmimi ka të bëjë me m2 të panelit të plastifkuar nga medijapani. ...

 • S40.42.06.0009

  Sasi të kufizuara Trashësia 0,35 mm MDF 18 mm 25 mm 30 mm Çmimi 4,110 5,200 6,255 Çmimi ka të bëjë me m2 të panelit të plastifkuar nga medijapani. ...

 • S40.43.14.0206

  Sasi të kufizuara Trashësia 0,35 mm MDF 18 mm 25 mm 30 mm Çmimi 4,110 5,200 6,255 Çmimi ka të bëjë me m2 të panelit të plastifkuar nga medijapani. ...

 • S40.40.04.0902

  Sasi të kufizuara Trashësia 0,35 mm MDF 18 mm 25 mm 30 mm Çmimi 4,110 5,200 6,255 Çmimi ka të bëjë me m2 të panelit të plastifkuar nga medijapani. ...

 • S40.42.14.0008

  Sasi të kufizuara Trashësia 0,35 mm MDF 18 mm 25 mm 30 mm Çmimi 4,110 5,200 6,255 Çmimi ka të bëjë me m2 të panelit të plastifkuar nga medijapani. ...

 • S40.43.14.0208

  Sasi të kufizuara Trashësia 0,35 mm MDF 18 mm 25 mm 30 mm Çmimi 4,110 5,200 6,255 Çmimi ka të bëjë me m2 të panelit të plastifkuar nga medijapani. ...

 • S42.03.0073

  Sasi të kufizuara Trashësia 0,35 mm MDF 18 mm 25 mm 30 mm Çmimi 4,110 5,200 6,255 Çmimi ka të bëjë me m2 të panelit të plastifkuar nga medijapani. ...

 • S40.40.04.0979

  Sasi të kufizuara Trashësia 0,35 mm MDF 18 mm 25 mm 30 mm Çmimi 4,110 5,200 6,255 Çmimi ka të bëjë me m2 të panelit të plastifkuar nga medijapani. ...