Производител FOP- Италија
Опис

GOLA го сочинуваат алуминиумски профили за ентериерни проекти со вратички без рачки. Откако правилно ќе се припреми корпусот на елементот, профилите лесно се монтираат со помош на спојници.

Профили
( за повеќе информации кликнете на сликите )

GOLA 1004
Профил за фиоки

GOLA 1005
Профил за долни врати
GOLA 268
Профил за врати на
висечки елементи
Ценовник Шифра Должина Издавање Финиш Цена
1004 4100 2050, 4100 Алуминиум сјај 565 ден./м
1004 4100 2050, 4100 Алуминиум мат 536 ден./м
1005 4100 2050, 4100 Алуминиум сјај 452 ден./м
1005 4100 2050, 4100 Алуминиум мат 438 ден./м
268 4000 2000, 4000 Алуминиум сјај 374 ден./м
268 4000 2000, 4000 Алуминиум мат 346 ден./м

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher