Prodhues KULAC- Turqi
Përshkrim

GOLA –në e përbëjnë profilet e aluminit për projekte të enterierit me derë pa doreza. Kur korpusi i elementit do të përgatitet në rregull, profilet me lehtësi vihen me anë të lidhëseve.

Profilet
( Klikoni në fotografitë që t’i shihni dimensionet e tyre dhe pajisjet shtesë. )

5450.01
Profile për sirtarë

5453.01
Profile për dyer të poshtme
5455.01
Profil vertikal
për 2 dyer
5456.01
Profil vertikal
për derë të vetme

5458.01
Profile për dyer
të varur + Diht

5481.31
5453.01 mbulesë
5482.31
5450.01 mbulesë
5483.31
lidhëse
Lista e çmimeve Shifra Gjatësia Dhënie (prerje) Finish Çmimi
5450.01 4200 2100, 4200 Mat alumini 291 den./m
5450.01 4200 2100, 4200 E zezë 300 den./m
5453.01 4200 2100, 4200 Mat alumini 228 den./m
5453.01 4200 2100, 4200 E zezë 240 den./m
5455.01 4200 2100, 4200 Mat alumini 417 den./m
5456.01 4200 2100, 4200 Mat alumini 348 den./m
5458.01 3000 1500, 3000 Mat alumini 281 den./m
5458.01 3000 1500, 3000 E zezë 290 den./m
Diht 20 den./m
5481.31 75 den./set
5482.31 75 den./set
5483.31 80 den./copë