• 176.C

  Производител Шифра Димензија Цена METALIMPEX Словенија 176.C 110 x 30 40 ...

 • BK060

  Производител Шифра Димензија Цена MESAN Турција BK060 135 x 40 x 40 160 ...

 • 0068

  Производител Шифра Димензија Цена MESAN Турција 0068 128 х 25 20 METALIMPEX Словенија 170.С 128 х 25 21 ...

 • Агол за маса двоен

  Опис Метален агол за спојување на рамката на масата. Шифра 131.20С Цена 32.00 ден. ...