• BRIDGE 500

  Sistem rrëshqitës me mbyllje të ngadalshme

  Prodhues GRUPPO POZZI - Itali Përshkrim Sistem rrëshqitës unik për dollapë muri me mekanizëm për mbyllje të ngadalshme. Desen kulmor dhe elegancë i patëmetë, i mundshë ...

 • ALB 7310

  Prodhues ALBATUR - Turqi Përshkrim ALB 7310 është sistem rrëshqitës (shiber) i cili e mbyll kalimin ndërmjet dy dhomave. E përbëjnë binari i aluminit dhe komplet rrota dhe ud ...

 • SRG 130

  Sistem rrëshqitës me mbyllje të ngadalshme

  Prodhues ALBATUR - Turqi Përshkrim SRG 130 është sistem i dyerve rrëshqitëse (shiber) të cilat montohen brenda në kuadër të elementit të dollapit. Mekanizmi për mbyllje t ...

 • ALB 8220 SFT

  Sistem rrëshqitës me mbyllje të ngadalshme

  Prodhues ALBATUR - Тurqi Përshkrim ALB 8220 SFT është sistem e cili lejon vendosjen dyerve rrëshqitëse të cilat montohen jashtë nga elementi i dollapit. Mekanizmat për mbyllj ...

 • Hang Lift

  Prodhues Shifra Finish Gjerësia Kapaciteti Çmimi EMUCA Spanjë 9283911 Krom 830 ~ 1150 mm 12 kg 2,000 ...

 • ALU 16 / 18

  Prodhues Turqi Përshkrim Sistem ekonomik për dyer rrëshqitëse (shiber) të dollapëve nga profili i aluminit për kompensatë nga 18 dhe 19 mm. Lista e çmimeve Klikoni ...

 • ALU 8
  Sistem rrëshqitës me mbyllje të ngadalshme

  Prodhues Turqi Veçori ■ Sistem për mbyllje të butë; ■ Montim dhe rregullim i shpejtë dhe i lehtë; ■ Pesha e derës deri në 40 kg. Lista e çmimeve ...

 • ALGER – Drejtues i dyerve të larta të dollapëve

  Prodhues Shifra Gjatësia Çmimi MESAN Turqi ALGER 2400 мм 1,000 ALGER 2150 мм 950 Çmimi i tërë profilit. ...

 • BRIDGE 600

  Sistem rrëshqitës me mbyllje të ngadalshme

  Prodhues GRUPPO POZZI - Itali Përshkrim Sistem rrëshqitës me mbyllje të ngadalshme. Veçori ■ Sistem për mbyllje të butë; ■ Rregullim i lehtë i dyerve me ...

 • AluRoller 3

  Sistem AluROLLER 3 Përshkrim AluRoller 3 është sistem rrëshqitës për komo dhe dollap të ulët, në shtëpinë apo në zyrën tuaj nga kompensata prej 16mm. Këtu gjeni kompensat ...

 • Track

  Sistem Sistem rrëshqitës për komo dhe dollap të ulët, në shtëpinë apo zyrën tuaj nga kompensata prej 16mm. Përshkrim Sistem rrëshqitës për komo dhe dollap të ulët, në sht ...

 • ABAK 100

  Prodhues GRUPPO POZZI - Itali Përshkrim ABAK 100 është sistem rrëshqitës i cili e mbyll hapësirën mes dy dhomave, siç është kalimi ndërmjet kuzhinës dhe dhomës së ditës, ka ...