• Doodle

  Модел Doodle Опис Едноставност и функционалност Едноставната метална цевка е главниот елемент кај Doodle. ...

 • `Рбет за кабли

  Производител DIGITEL - Србија Опис Пластичен преносник за кабли, популарно наречен `рбет за кабли, служи д ...

 • Носач на кабли

  Производител DIGITEL - Србија Опис Носачот на кабли ги пренесува каблите под бироата, го подигаат нивото н ...

 • ELEVATE
  Биро систем со подесување на висината

  Производител GGA - Италија Опис Системот ELEVATE е произведен со цел да се подобри и зачува здравјето на в ...

 • Канцелариски систем LEDA

  Производител GGA - Италија Опис Новитет во нашиот асортиман е канцеларискиот систем LEDA. Ги исполнува ...

 • 0051

  Производител Шифра Висина Финиш Цена MESAN Турција 0051 80 Сив 200 ...

 • 0050

  Производител Шифра Димензија Финиш Цена MESAN Турција 0050 345 х 238 х 30 Црн 260 ...

 • Држачи за шанк полица на биро

  Производител Шифра Цена GGA Италија 61000907.009 1,430 Цена на пар. ...

 • Држач за ЦД

  Производител Шифра Цена GGA Италија 45.CD4.032.50 48 ...

 • Отвор за кабли

  Производител Шифра Ø Финиш Цена MESAN Турција 109-02-01 Ø60 Сив, Бел, Црн 18 INCOLL Италија 40.380.080 Ø80 Сив ...