Производител TOPSTAR- Италија
Опис

Влаго отпорно јадро – Р3

Табла изработена од три слоја дрвни честички сврзани меѓусебно со специјална смола под притисок и топлина. При производството на јадрото во мешавината е додадена специјална состојка која на таблата и ја дава влаго-отпорната особина.

Плочите потоа се оплеменуват со FENIX NTM фолија во која е вклучена употреба на нанотехнологија и нова генерација на акрилни смоли кои се сврзани меѓусебно со electro beam процес отварајќи нови можности во внатрешниот дизајн.

Повеќе информации за FENIX NTM ќе најдете на следната веб страна: http://www.fenixntm.com

За разлика од класичните плотни каде предниот дел е заоблен и одбложен со фолија, плотните со FENIX NTM фолија искористуваат уште една современа технологија. Предниот дел кај овие плотни е покриен со АБС трака залепена со ласерска технологија. Компактниот спој меѓу траката и плотната не дозволува влагата да навлезе во јадрото, додека траката со нејзиниот минимален радиус од 2мм и дава на плотната правоаголен и модернистички изглед.

Пресек од плотна со Fenix фолија
Повеќе информации

За повеќе информации кликнете овде.

Одржување

За повеќе информации кликнете овде.

Повеќе видеа за одржување може да погледнете овде. ( Англиска верзија )

 • 2629

  V - Влагоотпорно јадроS - Стандардно јадроP - ПовршинаL - ДолжинаD - Длабочина V S P L D Цена по дебелинана мет ...

 • 2628

  V - Влагоотпорно јадроS - Стандардно јадроP - ПовршинаL - ДолжинаD - Длабочина V S P L D Цена по дебелинана мет ...

 • 0724

  V - Влагоотпорно јадроS - Стандардно јадроP - ПовршинаL - ДолжинаD - Длабочина V S P L D Цена по дебелинана мет ...

 • 0720

  V - Влагоотпорно јадроS - Стандардно јадроP - ПовршинаL - ДолжинаD - Длабочина V S P L D Çmimi për metar trashësi 6 30 ...

 • 0719

  V - Влагоотпорно јадроS - Стандардно јадроP - ПовршинаL - ДолжинаD - Длабочина V S P L D Цена по дебелинана мет ...

 • 0030

  V - Влагоотпорно јадроS - Стандардно јадроP - ПовршинаL - ДолжинаD - Длабочина V S P L D Цена по дебелинана мет ...

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher