Производител AGT- Турција
Опис

Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина. Двострано оплеменета со ПВЦ фолија. Лицето е оплеменето со еден од прикажаните декори, додека опачината е оплеменета со бела фолија со софт структура.

Димензија 2800 х 1220 х 18
Особини

■ Табли за ентериерно опремување во суви услови,
■ Избор на високо сјајни и декоративни дезени,
■ Висока стабилност,
■ Лесни за одржување,
■ Лесни за обработка,
■ Отпорност на сува топлина до 75°C,
■ Отпорност на влажна топлина до 70°C.

Примена

■ Ентериерен и дизајн на мебел.
■ Како лице или вратички на кујни, комоди и друг тип на мебел.

Одржување

Заштитната фолија да се отстрани откако ќе се монтираат парчињата.

Фолиите можат да се чистат со влажни крпи или средства за чистење.

Да се одбегнуваат средства кои содржат ацетон.

 • AGT 380

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,500 Површини ▼ Кликнете да ги погледн ...

 • AGT 381

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,500 Површини ▼ Кликнете да ги погледн ...

 • AGT 661

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,500 Површини ▼ Кликнете да ги погледн ...

 • AGT 662

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,500 Површини ▼ Кликнете да ги погледн ...

 • AGT 730

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,500 Површини ▼ Кликнете да ги погледн ...

 • AGT 691

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,500 ■ Површини ▼ Кликнете да ги поглед ...

 • AGT 717

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,500 Површини ▼ Кликнете да ги погледн ...

 • AGT 726

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,500 Површини ▼ Кликнете да ги погледн ...

 • AGT 600

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,000 ■ Површини ▼ Кликнете да ги поглед ...

 • AGT 627

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,200 ■ Површини ▼ Кликнете да ги поглед ...

 • AGT 633

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,200 ■ Површини ▼ Кликнете да ги поглед ...

 • AGT 654

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,200 ■ Површини ▼ Кликнете да ги поглед ...

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher