Prodhues AGT- Turqi
Përshkrim

Tabela të punuara me dendësi të mesme të fijeve të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi të lartë. Pllaka mediapani (MDF) për dyer.

Dimensioni 2800 х 1220 х 18
Veçori

■ Tabela për pajisje të enterierëve në kushte të thata,
■ Zgjedhje e desenëve me shkëlqim të lartë dhe ato dekorues,
■ Qëndrueshmëri e lartë,
■ Të lehtë për mirëmbajtje,
■ Të lehtë për përpunim,
■ Rezistencë ndaj nxehtësisë së thatë deri në 75°C,
■ Rezistencë ndaj nxehtësisë së thatë deri në 75°C,

Zbatim

■ Enterier dhe dizajn i mobilieve, Fytyra ose dyer të mobilieve.

Mirëmbajtja

Varaku mbrojtës të hiqet pasi që të montohen pjesët.

Varaku mund të pastrohet me lecka të lagëta ose me preparate për pastrim.

Mos të përdoren preparate të cilët përmbajnë aceton.

 • AGT 6017

  Dimensioni Çmimi ABS shirit 18 mm 23/1 45/1 2800 x 1220 4,815 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet ...

 • AGT 3006 SUPER MAT

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 6,135 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet ...

 • AGT 3031 SUPER MAT

  Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 5,580 Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet SMT - Super mat ...

 • AGT 3030 SUPER MAT

  Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 5,580 Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet SMT - Super mat ...

 • AGT 735 SUPER MAT

  Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,815 Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet SMT - Super mat ...

 • AGT 6021

  Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,815 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet HG - High gl ...

 • AGT 6007

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 5,580 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet ...

 • AGT 728 SUPER MAT

  Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,815 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet SMT - Super ...

 • AGT 729 SUPER MAT

  Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,815 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet SMT - Super ...

 • AGT 395

  Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 6,135 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet SM - Silk ma ...

 • AGT 732 SUPER MAT

  Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,815 Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet SMT - Super mat ...

 • AGT 723 SUPER MAT

  Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2800 x 1220 x 18 4,815 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet SMT - Super ...