• EFC 60151 X

  Тип Ѕиден аспиратор со оџак - ширина 600 мм Бренд Електролукс Гаранција 2 години Цена 8,999 П ...

 • ENN 2851 AOW

  Тип Вградлив комбиниран фрижидер Бренд Електролукс Гаранција 2 години Цена 39,700 ПРЕДНОС ...

 • EJ 2801 AOX2

  Тип Самостоечки комбиниран фрижидер Бренд Електролукс Гаранција 2 години Цена 24,999 ПРЕД ...

 • EZB 3410 AOX

  Тип Вградлива печка со повеќе функции Бренд Електролукс Гаранција 2 години Цена 14,999 ПРЕ ...

 • EHF 06240 XK

  Тип Вградлива грејна плоча Бренд Електролукс Гаранција 2 години Цена 14,849 ПРЕДНОСТИ ▼ ...

 • EHF 3920 BOK

  Тип Вградлива грејна плоча Бренд Електролукс Гаранција 2 години Цена 12,099 ПРЕДНОСТИ ▼ ...

 • EGE 6172 NOK

  Тип Вградлива грејна плоча Бренд Електролукс Гаранција 2 години Цена 17,999 ПРЕДНОСТИ ▼ ...

 • EHF 3320 NOK

  Тип Вградлива грејна плоча Бренд Електролукс Гаранција 2 години Цена 12,099 ПРЕДНОСТИ ▼ ...

 • ZCV 65201 WA

  Тип Самостоечки шпорет Димензија Вис-858мм, Шир-600мм, Длаб-600мм Бренд Електролукс Гаранција 2 годи ...

 • ESL 5201 LO

  Тип Вградлива машина за миење садови - Ширина 600 мм Бренд Електролукс Гаранција 2 години Цена 22,999 ...