• ENN 2851 AOW

    Тип Вградлив комбиниран фрижидер Бренд Електролукс Гаранција 2 години Цена 39,700 ПРЕДНОС ...

  • EJ 2801 AOX2

    Тип Самостоечки комбиниран фрижидер Бренд Електролукс Гаранција 2 години Цена 24,999 ПРЕД ...