Производител PFLEIDERER- Германија
Опис

Табла изработена од три слоја дрвни честички сврзани меѓусебно со специјална смола под притисок и топлина. Двострано покриена со високо испресувана ламинатна фолија (HPL).

Не постои некоја поголема структурна разлика помеѓу фолијата XTreme и конвенционалната HPL фолија. Материјалот е произведен по стандардот DIN EN 438. Разликата е во замената на завршниот слој на HPL фолијата со слој зацврстен со електрон-бим (electron beam) процес. Оваа замена не само што му дава длабочина и интензитет на декорот, туку и го обогатува со дополнителни вредни особини.

Особини

■ Подобрен изглед со додадена длабочина и интезитет на декорот,
■ Висока цврстина и отпорност на удари,
■ Пријатен и топол на допир,
■ Практичен против флеки од прсти и мрсни траги,
■ Лесен за одржување,
■ Екстремно мат површина со ниска рефлективна вредност,
■ Хомогена и хигиенска површина,
■ Отпорена домашни детергенти, хемикалии, солвенти и дезинфикатори.

Примена

■ Табли за ентериерно опремување во суви услови и изработка на квалитетен мебел.
■ Како лице или вратички на кујни, комоди и друг тип на мебел.

 • U 11027 XM

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 15,100 ■ Површини ▼ Кликнете овде да ги ...

 • U 11509 XM

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 15,100 ■ Површини ▼ Кликнете овде да ги ...

 • U 12000 XM

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 15,100 ■ Површини ▼ Кликнете овде да ги ...

 • U 12211 XM

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 15,100 ■ Површини ▼ Кликнете овде да ги ...

 • U 12290 XM

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 15,100 ■ Површини ▼ Кликнете овде да ги ...

 • U 16002 XM

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 15,100 ■ Површини ▼ Кликнете овде да ги ...

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher