Prodhues PFLEIDERER- Gjermani
Përshkrim

Tabelë e punuar nga tri shtresa të grimcave të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi. E mbuluar nga të dy anët me varak laminati nën shtypje të lartë (HPL).

Veçori

■ Tabela për pajisje të enterierëve në kushte të thata,
■ Zgjedhje e desenëve me shkëlqim të lartë dhe ato dekorues,
■ Qëndrueshmëri e lartë,
■ Të lehtë për mirëmbajtje,
■ Të lehtë për përpunim,
■ Rezistencë ndaj nxehtësisë së thatë deri në 75°C,
■ Rezistencë ndaj nxehtësisë së thatë deri në 75°C.

Zbatim

■ Enterier dhe dizajn i mobilieve.
■ Si fytyra ose dyer të kuzhinave, komo ose ndonjë lloji tjetër të mobilieve.

 • 22192 OM/PE

  Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2790 x 1300 x 18 15,817 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet OM - Optimat ...

 • 27018 OM/PE

  Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 2790 x 1300 x 18 14,956 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfaqet OM - Optima ...

 • U 12168 XM

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 15,100 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfa ...

 • U 11027 XM

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 15,100 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfa ...

 • U 11509 XM

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 15,100 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfa ...

 • U 12211 XM

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 15,100 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfa ...

 • U 12290 XM

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 15,100 ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipërfa ...