• Kompakt S

  Prodhues DIGITEL - Serbia Përshkrim KOMPAKT “S” është kuti lidhëse e rrymës e sendërtuar me nivel të lartë të rregullimit. Nën kapakun të aluminit të dizajnuar me kujdes, ...

 • Kurriz për kablo

  Prodhues DIGITEL - Serbia Përshkrim Ndërrues i drejtimit të kabllove, i ashtuquajtur kurriz për kabllo, shërben që të sillen kabllot nga dyshemeja në pjesën e poshtme të byrosë ...

 • Mbajtës i kabllove

  Prodhues DIGITEL - Serbia Përshkrim Mbajtësi i kabllove i transferon kabllot nën byro, e ngre nivelin e rregullimit të vendit të punës, por edhe qasja gjatë vendosjes së kabllove ...

 • Desk Ap

  Prodhues DIGITEL - Serbia Përshkrim Dizajni i pastër e bën DESK-un shumë të përshtatshëm për kërkesa të ndryshme në enterierin duke sjellë priza të rrymës dhe të komunikimi ...

 • Frejm + Bejs UPD

  Prodhues DIGITEL - Serbia Përshkrim Kompleti i krijuar nga Frejm + Bejs UPD-ja posedon dizajn të thjeshtë i cili vendos kritere të larta për estetikën në mjedisin e punës dhe hap ...

 • UPD Prizë universale për rrymë dhe transferim të të dhënave

  Prodhues DIGITEL - Serbia Përshkrim UPD është kuti universale të prizave për furnizim me rrymë dhe transferim të të dhënave. Rregullimi i madh dhe rregullim i vendosjes në pozit ...

 • Kompakt

  Prodhues DIGITEL - Serbia Përshkrim KOMPAKT në sipërfaqe të vogël siguron numrin e duhur të prizave të rrymës dhe transferimit të të dhënave në zonën e sipërme dhe të posht ...

 • Pop Ap

  Prodhues DIGITEL - Serbia Përshkrim POP AP është i dizajnuar në atë mënyrë që të zë pjesën më ët vogël në sipërfaqen e punës. Lehtë vendoset në hapje standarde me diame ...

 • Iris Ø80

  Prodhues DIGITEL - Serbia Përshkrim IRIS 80 është i përshtatur për vendosje të lehtë në materiale pllakore, por edhe në mobilie të butë, si kanapetë dhe divanet. Furnizimi me ...

 • Konferens

  Prodhues DIGITEL - Serbia Përshkrim KONFERENS mundëson qasje të prizave nga të dyja anët e byrosë, por edhe kapaku të jetë i lëshuar dhe i barazuar me byronë kur pajisjet janë ...

 • Shtesa për module

  Prodhues DIGITEL - Serbia Përshkrim Shtesat përdoren për plotësimin e moduleve të zbrazëta në pajisjet e kyçjes. Hapin mundësi për përshtatje të pajisjeve të kyçjes sipas d ...

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher