• Кинваро – T65

  Производител Grass – Австрија Опис Со нежно турнување нагоре вратичката лесно се отвара, а затварањет ...

 • Кинваро – Ф20

  Производител Grass – Австрија Опис Лифт механизам за висечки кабинети со врати на прекршување. Ос ...

 • Кинваро – T71

  Производител Grass – Австрија Опис Со нежно турнување нагоре вратичката лесно се отвара, а затварањет ...

 • Кинваро – T76

  Производител Grass – Австрија Опис Со нежно турнување нагоре вратичката лесно се отвара, а затварањет ...