• Кинваро Д-М

  Производител Grass – Австрија Опис Механизам за спуштање на вратички со меко затварање и отварање. На ...

 • FPG-005

  Производител Шифра Сила (N) Цена Gamet - Полска FPG-005-80-1-2 80 85.00 ден. ...

 • FPG-007 Меко затварање

  Производител Шифра Сила (N) Цена Gamet - Полска FPG-007-60-D 60 140.00 ден. Gamet - Полска FPG-007-80-D 80 140.00 ден. Ga ...

 • FPG-006

  Производител Шифра Сила (N) Цена Gamet - Полска FPG-006-60-1-2 60 80.00 ден. ...

 • Кинваро – T65

  Производител Grass – Австрија Опис Со нежно турнување нагоре вратичката лесно се отвара, а затварањет ...

 • Кинваро – Ф20

  Производител Grass – Австрија Опис Лифт механизам за висечки кабинети со врати на прекршување. Ос ...

 • Кинваро – T71

  Производител Grass – Австрија Опис Со нежно турнување нагоре вратичката лесно се отвара, а затварањет ...

 • Кинваро – T76

  Производител Grass – Австрија Опис Со нежно турнување нагоре вратичката лесно се отвара, а затварањет ...

 • FPG-004

  Производител Шифра Сила (N) Цена Gamet - Полска FPG-004-60-1-2 60 70.00 ден. Gamet - Полска FPG-004-80-1-2 80 70.00 ден. ...