• BRIDGE 500

  Sistem rrëshqitës me mbyllje të ngadalshme

  Prodhues GRUPPO POZZI - Itali Përshkrim Sistem rrëshqitës unik për dollapë muri me mekanizëm për mbyllje të ngadalshme. Desen kulmor dhe elegancë i patëmetë, i mundshë ...

 • BRIDGE 600

  Sistem rrëshqitës me mbyllje të ngadalshme

  Prodhues GRUPPO POZZI - Itali Përshkrim Sistem rrëshqitës me mbyllje të ngadalshme. Veçori ■ Sistem për mbyllje të butë; ■ Rregullim i lehtë i dyerve me ...

 • ABAK 100

  Prodhues GRUPPO POZZI - Itali Përshkrim ABAK 100 është sistem rrëshqitës i cili e mbyll hapësirën mes dy dhomave, siç është kalimi ndërmjet kuzhinës dhe dhomës së ditës, ka ...