• ZETA-01

  Prodhues MESAN - Turqi Përshkrim Sistem ekonomik për dyer rrëshqitëse (shiber) të dollapëve nga profili i aluminit për kompensatë nga 18 dhe 22 mm. Kapacitet 80kg ...

 • M20 8800 Abak Rustik

  Prodhues ALBATUR - Turqi Përshkrim М20 8800 është sistem rrëshqitës (shiber) i cili e mbyll kalimin ndërmjet dy dhomave. E përbëjnë binari i aluminit dhe komplet rrota dhe u ...

 • ALB 7310

  Prodhues ALBATUR - Turqi Përshkrim ALB 7310 është sistem rrëshqitës (shiber) i cili e mbyll kalimin ndërmjet dy dhomave. E përbëjnë binari i aluminit dhe komplet rrota dhe ud ...

 • ALU 16/18

  Sistem rrëshqitës me mbyllje të ngadalshme

  Prodhues ALBATUR - Turqi Përshkrim SRG 130 është sistem i dyerve rrëshqitëse (shiber) të cilat montohen brenda në kuadër të elementit të dollapit. Mekanizmi për mbyllje t ...

 • ALB 8220 // 8235 SFT

  Sistem rrëshqitës me mbyllje të ngadalshme

  Prodhues ALBATUR - Тurqi Përshkrim ALB 8220 // 8235 SFT është sistem e cili lejon vendosjen dyerve rrëshqitëse të cilat montohen jashtë nga elementi i dollapit. Mekanizmat pë ...

 • ALU 8
  Sistem rrëshqitës me mbyllje të ngadalshme

  Prodhues Turqi Veçori ■ Sistem për mbyllje të butë; ■ Montim dhe rregullim i shpejtë dhe i lehtë; ■ Pesha e derës deri në 40 kg. Lista e çmimeve ...