Производител PFLEIDERER- Германија
Опис

Табла изработена од три слоја дрвни честички сврзани меѓусебно со специјална смола под притисок и топлина. Двострано покриена со високо испресувана ламинатна фолија (HPL).

Особини

■ Табли за ентериерно опремување во суви услови,
■ Избор на високо сјајни и декоративни дезени,
■ Висока стабилност,
■ Лесни за одржување,
■ Лесни за обработка.
■ Отпорност на сува топлина до 180°C,
■ Отпорност на влажна топлина до 180°C.

Примена

■ Ентериерен и дизајн на мебел.
■ Како лице или вратички на кујни, комоди и друг тип на мебел.

 • U 1358

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,700 ■ ■ Површини ▼ Кликнете овде да г ...

 • F 8830

  Ограничени количини Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,900 ■ ■ Површини ...

 • F 8582

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,900 ■ ■ Површини ▼ Кликнете овде да г ...

 • U 1290

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,900 ■ ■ Површини ▼ Кликнете овде да г ...

 • F 8567

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,900 ■ ■ Површини ▼ Кликнете овде да г ...

 • F 8816

  Ограничени количини Димензија Цена АБС траки 23/2 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,700 ■ ■ Површини ...

 • F 8812

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,900 ■ ■ Површини ▼ Кликнете овде да г ...

 • U 1200

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,000 ■ ■ Површини ▼ Кликнете овде да г ...

 • U 1027

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,000 ■ ■ Површини ▼ Кликнете овде да г ...

 • U 1691

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,700 ■ ■ Површини ▼ Кликнете овде да г ...

 • U 1026

  Димензија Цена АБС траки 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,000 ■ ■ Површини ▼ Кликнете овде да г ...

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher