Prodhues PFLEIDERER- Gjermani
Përshkrim

Tabelë e punuar nga tri shtresa të grimcave të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi. E mbuluar nga të dy anët me varak laminati nën shtypje të lartë (HPL).

Veçori

■ Tabela për pajisje të enterierëve në kushte të thata,
■ Zgjedhje e desenëve me shkëlqim të lartë dhe ato dekorues,
■ Qëndrueshmëri e lartë,
■ Të lehtë për mirëmbajtje,
■ Të lehtë për përpunim,
■ Rezistencë ndaj nxehtësisë së thatë deri në 75°C,
■ Rezistencë ndaj nxehtësisë së thatë deri në 75°C.

Zbatim

■ Enterier dhe dizajn i mobilieve.
■ Si fytyra ose dyer të kuzhinave, komo ose ndonjë lloji tjetër të mobilieve.

 • F 8582

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,900 ■ ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipë ...

 • U 1290

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,900 ■ ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipë ...

 • F 8567

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,900 ■ ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipë ...

 • F 8812

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,900 ■ ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipë ...

 • U 1200

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,000 ■ ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipë ...

 • U 1691

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,700 ■ ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipë ...

 • U 1026

  Sasi të kufizuara Dimensioni Çmimi ABS shirit 23/1 45/1 4100 x 1300 x 17,6 11,000 ■ ■ Sipërfaqe ▼ Klikoni këtu që t’i shihni sipë ...