• Sahara

  Dimensioni 2650 x 1250 x 1 Baza Textile fleece Çmimi 20,000 den. ...

 • Silver Shine

  Baza Polyester - Fije qelqi në rrëshirë nga poliesteri. Bazë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Dimensioni 1220 Х 610 Х 2 Çmimi 3,300 den. Baza Fleec ...

 • Autumn white

  Baza Fleece - Prapavijë nga tekstili për përdorim të brendshëm. Dimensioni 1220 x 610 x 2 Çmimi 3,200 den. ...

 • Black line

  Baza Polyester - Fije qelqi në rrëshirë nga poliesteri. Bazë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Dimensioni 1220 x 610 x 2 Çmimi 3,300 den. Baza Fleece ...

 • Multi-Color

  Baza Polyester - Fije qelqi në rrëshirë nga poliesteri. Bazë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Dimensioni 1220 x 610 x 2 Çmimi 2,900 den. Baza Fleece ...

 • Copper

  Baza Polyester - Fije qelqi në rrëshirë nga poliesteri. Bazë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Dimensioni 1220 x 610 x 2 Çmimi 3,300 den. Baza Self- ...