• Delta 2390

  Јадро МДФ (медијапан) Фурнир и Цена Орев = 51,800 ден. Светол даб = 50,300 ден. Темен даб = 50,300 ден. Димен ...

 • Bubble 2393

  Јадро Иверка Површина Уникатна комбинација од сјајни 3Д кругови и мат лак на рамната површина. Фини ...

 • Pluto 2450

  Јадро Иверка Површина Двострано обложена со специјална фолија подготвена за фарбање, еднострана со 3Д ...

 • Spalt 2468

  Јадро Шпер плоча Површина Фурнир од орев Димензија 2450 х 635 х 21 Примена Производство на мебел ...