• Delta 2390

  Baza MDF Rimeso druri dhe Çmimi Arrë = 51,800 den. Lis i hapur = 50,300 den. Lis i errët = 50,300 den. Dimensioni 2450х1050х18,5 Zbatimi Prodhimi i mobilie ...

 • Bubble 2393

  Baza Kompensatë Sipërfaqe Kombinim unik nga 3D rrathë shkëlqyes dhe llak mat në sipërfaqen e rrafshët. Finish dhe Çmimi E bardhë = 54,650 den. E zezë = 57,550 den. ...

 • Pluto 2450

  Baza Kompensatë Sipërfaqe E mbështjellë nga të dy anët me foli speciale e përgatitur për ngjyrosje, e njëanshme me 3D strukturë. Dimensioni 3145 х 1280 х 18,5 Zbati ...

 • Spalt 2468

  Baza Shper pllakë Sipërfaqe Rimeso Arrë Dimensioni 2450 х 635 х 21 Zbatimi Prodhimi i mobilieve Mbulesa muri Panel ndarës Çmimi 44,700 den. ...