• ZL-Kaindl

  Производител Каиндл - Австрија Должина 4100 мм Издавање 2050, 4100 мм Финиши K4398, K5580, K4453, K5578, K4892, K5 ...

 • Држач за чаши за вино – три реда

  Шифра Димензија Финиш Цена 027896 350 х 335 х 65 мм Хром 660 ден. ...

 • Држач за чаши за вино – два реда

  Шифра Димензија Финиш Цена 027895 350 х 200 х 65 мм Хром 610 ден. ...

 • Држач за чаши за вино – еден ред

  Шифра Димензија Финиш Цена 027894 350 х 105 х 65 мм Хром 340 ден. ...

 • Rehau Classic

  Производител Рехау - Германија Должина 5000 мм Издавање 2500, 5000 мм Финиши Алуминиум Цена 3 ...

 • Perfect Line

  Производител Рехау - Германија Должина 4200 мм Издавање 2100, 4200 мм Финиши Бела мат, Црна мат, Д ...

 • 1101

  Производител Кулач - Турција Должина 4000 мм Издавање 2000, 4000 мм Финиши 0001, 0002, 0003, 0004, 0005 Це ...

 • Канта за отпадок 1

  Производител Bellanda - Италија Шифра BEL 04011 D295 Модел Канта за отпадок Опис Уникатно и практично реше ...

 • Канта за отпадок 2

  Производител Bellanda - Италија Модел Канта за отпадок Опис Уникатно и практично решение за отстранува ...

 • Држач за вински шишиња

  Производител Rujz Design - Словенија Шифра 2016 Опис Дрвен држач за вински шишиња. Елегантно обработен за ...

 • Заштитно стакло

  Производител Bellanda - Италија Модел Заштитно стакло Опис Стаклен панел кој се поставува на плотната ...

 • Подлога за заштита на плотна

  Производител Bellanda - Италија Модел Подлога за заштита на плотна Шифра BEL 01550 Опис Оригинална подл ...