• 1101

  Prodhues Kulac - Turqi Gjatësia 4000 mm Dhënie (prerje) 2000, 4000 mm Finish 0001, 0002, 0003, 0004, 0005 Çmimi 125 den./m Kapak përfundue ...

 • Kovë për mbeturina 1

  Prodhues Bellanda - Itali Shifra BEL 04011 D295 Model Kovë për mbeturina Përshkrim Zgjedhje unike dhe praktike për largimin e mbeturinave drejtpërdrejtë nga paneli. ...

 • Kovë për mbeturina 2

  Prodhues Bellanda - Itali Model Kovë për mbeturina Përshkrim Zgjedhje unike dhe praktike për largimin e mbeturinave drejtpërdrejtë nga paneli. Montim i lehtë dhe i sh ...

 • Mbajtës për shishe të verës

  Prodhues Rujz Design - Sllovenia Shifra 2016 Përshkrim Mbajtës druri për shishe të verës. I punuar në mënyrë elegante që të fitoni mënyrë interesante dhe të ndryshme p ...

 • Qelq mbrojtës

  Prodhues Bellanda - Itali Model Qelq mbrojtës Përshkrim Panel qelqi i cili vendoset në panel si mbrojtje nga veprimi i nxehtësisë të anëve të vatrës në kuzhinë. Mb ...

 • Sipërfaqe për mbrojtjen e panelit

  Prodhues Bellanda - Itali Model Worktop protection Code BEL 01550 Përshkrim Sipërfaqe origjinale për tenxhere që sapo është nxjerrë nga shporeti. Lehtë vendoset dhe ë ...

 • Cavo

  Prodhues Bellanda - Itali Model Cavo Shifra BEL 02300 Përshkrim Mbajtës për rafte varëse. Njëra anë montohet në tavan derisa në anën tjetër vendoset rafti. Lart ...

 • Fluo

  Prodhues Bellanda - Itali Model Fluo Shifra BEL 02355 Përshkrim Desen i hulumtuar me qëllim që të fitohet mbajtës ndriçues për bar, i punuar nga metakrili i lëmuar m ...

 • Rrip alumini/kant për panel

  Prodhues Kulac - Turqi Gjatësia 600 mm Finish Aluminium Çmimi 100 den./set (majtas + djathtas) ...

 • 1212

  Prodhues Kulac - Turqi Gjatësia 4000 mm 4000 mm Dhënie (prerje) 2000, 4000 mm 2000, 4000 mm Finish Aluminium I zi mat Çmimi 130 den./m 135 den./m ...

 • 1211

  Prodhues Kulac - Turqi Gjatësia 4000 mm Dhënie (prerje) 2000, 4000 mm Finish Aluminium Çmimi 130 den./m Kapak përfundues dhe kënde ...

 • Klasik – Kulac

  Prodhues Kulac - Turqi Gjatësia 4000 mm Dhënie (prerje) 2000, 4000 mm Finish E bardhë, E zezë, Ngjyrë bezhë, Ngjyrë metalike> White gloss, Black gloss ...