• Cavo

  Производител Bellanda - Италија Модел Cavo Шифра BEL 02300 Опис Држач за висечки полици. Едната страна се м ...

 • Fluo

  Производител Bellanda - Италија Модел Fluo Шифра BEL 02355 Опис Истражуван дизајн со цел да се добие осве ...

 • Cuba – Пластичен организер за прибор за ручање

  Производител SAMBEAT - Шпанија Опис Пластични организери за Вашите фиоки. Приборот за ручање секогаш ќе б ...

 • Подлога за елемент

  Производител Димензија Финиш Цена Sambeat Шпанија 600 x 580 mm Grey 710 Sambeat Шпанија 800 x 580 mm Grey 820 Sambeat Ш ...

 • Алуминиумска лајсна/кант за плотна

  Производител Кулач - Турција Должина 600 мм Финиши Алуминиум Цена 100 ден./сет (лева + десна) ...

 • 1212

  Производител Кулач - Турција Должина 4000 мм 4000 мм Издавање 2000, 4000 мм 2000, 4000 мм Финиши Алумин ...

 • 1211

  Производител Кулач - Турција Должина 4000 мм Издавање 2000, 4000 мм Финиши Алуминиум Цена 170 ...

 • Организер за под мијалник

  Производител Шифра Финиш Цена MESAN Турција 105-91-21 Сив 502 ...

 • Класик – Кулач

  Производител Кулач - Турција Должина 4000 мм Издавање 2000, 4000 мм Финиши Бела, Крем, Црна, Метал ...

 • Пластика за чинии

  Производител Шифра Димензија Финиш Цена MESAN Турција 105-81-12 550 х 480 мм Сив 950 ...

 • Мини сортер

  Производител Шифра Финиш Цена MESAN Турција 105-71-06 Сив 450 ...

 • AC50WG

  Производител Шифра Агол Висина Финиш Цена MESAN Турција AC50WGKR 70° 210 Хром 2,120 AC50WGMK 70° 210 Хром ма ...