• AC50WW

  Производител Шифра Агол Висина Финиш Цена MESAN Турција AC50WWKR 70° 210 Хром 2,000 AC50WWMK 70° 210 Хром ма ...

 • X13

  Производител --- KULAҪ GROUP Турција Шифра 1207.00 1207.00 Должина 4000 мм 4000 мм Финиш Алум. мат | 1200 | 1201 А ...

 • 97DA/902

  Производител Inoxa - Италија Опис Сортер за отпад. Се монтира во долен кујнски елемент со ширина од 900 мм. ...

 • Базна алуминиумска рамка со ногари

  Систем Модуларен систем на базна алуминиумска рамка со ногари од типот Направи Сам Профил Ш ...

 • Алуминиумски рамки за вратички

  Профил 23 х 21 мм Шифра 010194 Должина 5100 мм Издавање 2550, 5100 мм Цена 3,307 Профил 25 х 21 мм Ш ...

 • 97DA/602

  Производител Inoxa - Италија Опис Сортер за отпад. Се монтира во долен кујнски елемент со ширина од 600 мм. ...

 • Пластичен организер за прибор за ручање

  Ограничени количини Производител INOXA - Италија Опис Пластични организери за Вашите фиоки. Приборот з ...

 • Канта за отпадоци

  Шифра 97 Висина 315 мм Ширина 265 мм Финиш Сива Цена 590.00 ден. ...