• Шпер плоча

  Примена Ентериерен и дизајн на мебел. Тип Димензија Цена на табла по дебелин ...

 • Betonyp®

  Производител Falco- Унгарија Опис Табла изработена од борови дрвни струготини и Портланд цемент сврза ...

 • Суровинска иверка

  Производител KRONOSPAN- Германија Опис Табла изработена од три слоја дрвни честички сврзани меѓусебно с ...

 • Лесонит

  Производител KRONOSPAN- Германија Опис HDF Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусе ...

 • Фурниран ФЛАХС

  Производител H-FLACHS- Словачка Опис Табла изработена со ленено јадро, двострано оплеменета со природе ...

 • OSB2

  Производител KRONOSPAN- Германија Опис За да се произведе ОСБ табла, се сечат долги и лиснати дрвни деланки ...