• Panel kompensatë

  Zbatim Përdoret për zgjidhje në dizajnin e enterierëve. Tip Dimensioni Çmimi i panelit sipas trashësisë 18 ...

 • Betonyp®

  Prodhues Falco- Hungari Përshkrim Panel i punuar nga ashklat e drurit të pishës dhe çimentos Portland me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi të lartë. Gjatë prodhimi ...

 • Kompensatë e papërpunuar

  Prodhues KRONOSPAN- Gjermani Përshkrim Tabelë e punuar nga tri shtresa të grimcave të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi. Ve ...

 • Lesonit

  Prodhues KRONOSPAN- Gjermani Përshkrim HDF Tabelë e punuar me dendësi të zmadhuar të fijeve të drurit të lidhura ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe n ...

 • FLAHS me rimeso

  Prodhues H-FLACHS- Slovakia Rimeso Dimensioni Trashësia 39 41 51 Fineline 2500 х 1220 ...

 • OSB2

  Prodhues KRONOSPAN- Gjermani Përshkrim Që të prodhohet OSB tabelë, prehen ashkla të gjata dhe fleta fleta të drurit. Vihen tri ose katër shtresa të këtyre ashklave në drejtim t ...

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher