• PRO3771 ѕидни профили

  Производител АГТ- Турција Опис Медијапански профили за обложување на ѕидови. Модерно решение за дек ...

 • Piramide

  Површина Пирамидна текстура по целата површина Димензија 3040 х 1200 х 18 Цена 21,850 ден. ...

 • Фурниран медијапан

  Производители KRONOSPAN (2800) + LAZAROS KALTSIDIS WOOD (3050) Опис Табла изработена со средна густина на дрвни влакна ме ...

 • Грундиран медијапан

  Производител PFLEIDERER- Германија Опис Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно св ...

 • Медијапан ФЛЕКС

  Производител PFLEIDERER - Германија Опис Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусеб ...

 • Оплеменет медијапан

  Производител KRONOSPAN - Германија Опис Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно сврз ...

 • Медијапан суров

  Производител KRONOSPAN - Германија Опис MDF Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно с ...