• PRO2050 ѕидни профили

  Prodhues AGT- Turqi Përshkrim Медијапански профили за обложување на ѕидови. Модерно решение за декорирање на ѕ ...

 • PRO3771 ѕидни профили

  Prodhues AGT- Turqi Përshkrim Медијапански профили за обложување на ѕидови. Модерно решение за декорирање на ѕ ...

 • Piramide

  Sipërfaqe Teksturë në formë piramide në tërë sipërfaqen Dimensioni 3040 х 1200 х 18 Çmimi 21,850 den. ...

 • 121

  Prodhues AGT - Turqi Dimensione 2800 х 76 х 44 257 - mat Çmimi: 490 den./ profilë 231 - mat Çmimi: 490 den./ profilë 601 - gloss Price: 700 ...

 • 1011

  Prodhues AGT - Turqi Dimensione 2800 х 55 х 30 231 - mat Çmimi: 600 den./ profilë 257 - mat Çmimi: 600 den./ profilë 330 - mat Çmimi: 600 ...

 • MDF me rimeso

  Prodhues KRONOSPAN (2800) + LAZAROS KALTSIDIS WOOD (3050) Përshkrim Tabelë e punuara me dendësi të mesme të fijeve të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale n ...

 • MDF e mbushur

  Prodhues PFLEIDERER- Gjermani Përshkrim Tabela të punuara me dendësi të mesme të fijeve të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtës ...

 • MDF i lakueshëm

  Prodhues PFLEIDERER- Gjermani Përshkrim HDF Tabelë e punuar me dendësi të zmadhuar të fijeve të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe n ...

 • MDF i fisnikëruar

  Prodhues KRONOSPAN- Gjermani Përshkrim Tabela të punuara me dendësi të mesme të fijeve të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi ...

 • MDF i papërpunuar

  Prodhues KRONOSPAN- Gjermani Përshkrim MDF Tabela të punuara me dendësi të mesme të fijeve të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe ...