• DY3341 SYNCHRO

  Производител MEATON- Кина Особини ■ Носивост до 30 кг; ■ Меко затварање; ■ Целосно извлекување- SYNCHRO; ...

 • DY3341 standard

  Производител MEATON- Кина Особини ■ Носивост до 30 кг; ■ Меко затварање; ■ Целосно извлекување-станд ...

 • DY6201

  Производител MEATON- Кина Особини ■ Носивост до 20 кг; ■ Меко затварање; ■ Делумно извлекување; ...

 • Slim Box 0300

  Производител MEATON- Кина Особини ■ Носивост до 25 кг; ■ Меко затварање; ■ Делумно извлекување; ■ Ф ...

 • Slim Box 2901

  Производител MEATON- Кина Особини ■ Носивост до 40 кг; ■ Меко затварање; ■ Целосно извлекување; ■ Ф ...

 • Slim Box 1900

  Производител MEATON- Кина Особини ■ Носивост до 40 кг; ■ Меко затварање; ■ Целосно извлекување; ■ Ф ...

 • TRAYBOND – Пластичен држач за чинии

  Производител MESAN - Турција Опис Пластичен сад за суви чинии. Пластиката е модуарна, односно, може во сер ...

 • Правоаголна покривна рамка за сифон со висина од 70мм

  Производител MESAN - Турција Шифра Финиш Цена 105-91-25 Anthracite 114 Финиш Anthracite ...

 • TRAYBOND – Пластичен организер за прибор за ручање

  Производител MESAN - Турција Опис Пластични модуларни организери за Вашите фиоки. Модулите ги спојувате ...

 • Cuba – Пластичен организер за прибор за ручање

  Производител SAMBEAT - Шпанија Опис Пластични организери за Вашите фиоки. Приборот за ручање секогаш ќе б ...

 • Nova Pro Scala

  Производител GRASS – Австрија Опис Nova Pro Scala е нова генерација на системи за фиоки произлезена од нејзи ...

 • DWD XP

  Производител GRASS – Австрија Опис Извонредните работни карактеристики на лизгачите и елегантниот д ...