• Правоаголна покривна рамка за сифон со висина од 70мм

  Производител MESAN - Турција Шифра Финиш Цена 105-91-25 Anthracite 110 Финиш Anthracite ...

 • TRAYBOND – Пластичен организер за прибор за ручање

  Производител MESAN - Турција Опис Пластични модуларни организери за Вашите фиоки. Модулите ги спојувате ...

 • Cuba – Пластичен организер за прибор за ручање

  Производител SAMBEAT - Шпанија Опис Пластични организери за Вашите фиоки. Приборот за ручање секогаш ќе б ...

 • Nova Pro Scala

  Производител GRASS – Австрија Опис Nova Pro Scala е нова генерација на системи за фиоки произлезена од нејзи ...

 • DWD XP

  Производител GRASS – Австрија Опис Извонредните работни карактеристики на лизгачите и елегантниот д ...

 • Vionaro

  Производител GRASS – Австрија Опис Кога ќе ја отворите иновативната Vionaro фиока ќе најдете дизајнерски ...

 • Ritma Cube

  Производител HARN – Малезија Опис При дизајнот на RITMA CUBE посветено е дополнително внимание на димензи ...

 • Организер за под мијалник

  Производител Шифра Финиш Цена MESAN Турција 105-91-21 Сив 502 ...

 • Пластика за чинии

  Производител Шифра Димензија Финиш Цена MESAN Турција 105-81-12 550 х 480 мм Сив 950 ...

 • Futura Push 6157

  Производител SALICE - Италија Опис Минималистичкиот изглед е тренд кој дизајнерите на ентериери во момен ...

 • Futura Soft 6155

  Производител SALICE - Италија Опис Дрвото е најупотребуваниот материјал за создавање на природна животн ...

 • Triowood

  Производител HARN - Малезија Опис Дрвото е најупотребуваниот материјал за создавање на природна животн ...