• DY3341 SYNCHRO

  Prodhues MEATON - Kinë Veçori ■ Kapaciteti i ngarkesës deri në 30kg; ■ Mbyllje e ngadalshme; ■ Tërheqje e plotë- SYNCHRO. Gjatësia (mm) Lartësia (m ...

 • DY3341 standard

  Prodhues MEATON - Kinë Veçori ■ Kapaciteti i ngarkesës deri në 30kg; ■ Mbyllje e ngadalshme; ■ Tërheqje e plotë-standard. Gjatësia (mm) Lartësia (m ...

 • DY6201

  Prodhues MEATON - Kinë Veçori ■ Kapaciteti i ngarkesës deri në 20kg; ■ Mbyllje e ngadalshme; ■ Zgjatje e pjesshme Gjatësia (mm) Price 500 ...

 • Slim Box 0300

  Prodhues MEATON - Kinë Veçori ■ Kapaciteti i ngarkesës deri në 25kg; ■ Mbyllje e ngadalshme; ■ Zgjatje e pjesshme; ■ Finish: E bardhë Gjatësia (mm) ...

 • Slim Box 2901

  Prodhues MEATON - Kinë Veçori ■ Kapaciteti i ngarkesës deri në 40kg; ■ Mbyllje e ngadalshme; ■ Tërheqje e plotë; ■ Finish: E bardhë Gjatësia (mm) ...

 • Slim Box 1900

  Prodhues MEATON - Kinë Veçori ■ Kapaciteti i ngarkesës deri në 40kg; ■ Mbyllje e ngadalshme; ■ Tërheqje e plotë; ■ Finish: E bardhë Gjatësia (mm) ...

 • TRAYBOND – Organizues prej plastike

  Prodhues MESAN - Turqi Përshkrim Organizues prej plastike. Shifra Gjerësia Finish Çmimi 105-83-51 270 mm Anthracite 265 Finish Anthracite ...

 • Rectangular Siphon Plastic Cover 70mm

  Prodhues MESAN - Turqi Shifra Finish Çmimi 105-91-25 Anthracite 110 Finish Anthracite ...

 • TRAYBOND – Organizues prej plastike

  Prodhues MESAN - Turqi Përshkrim Organizues prej plastike për sirtarët tuaj. Takimi i ngrënies çdoherë do të jetë i renditur, lehtë do të shihet dhe do të jetë i arritshëm. ...

 • Cuba – Organizues prej plastike

  Prodhues SAMBEAT - Spanjë Përshkrim Organizues prej plastike për sirtarët tuaj. Takimi i ngrënies çdoherë do të jetë i renditur, lehtë do të shihet dhe do të jetë i arritsh ...

 • Nova Pro Scala

  Prodhues GRASS – Austri Përshkrim Nova Pro Scala është gjeneratë e re e sistemeve të sirtarëve të dalë nga paraardhësi i saj Nova Pro – koncept i cili në 10 vitet e kalu ...

 • DWD XP

  Prodhues GRASS – Austri Përshkrim Karakteristika të shkëlqyeshme të punës së rrëshqitësve dhe dizajni elegant i anëve bashkohen të krijojnë një sistem gjithëpërfshirë ...