• Basic

  Производител HARN - Малезија Опис Лизгачи погодни за повеќе намени, исклучително достапни и со време док ...

 • 97DA/602

  Производител Inoxa - Италија Опис Сортер за отпад. Се монтира во долен кујнски елемент со ширина од 600 мм. ...

 • Метални организери

  Производител HARN - Малезија Опис Метални организери за прибор за ручање. Тоа се серија на додатоци за фи ...

 • Пластичен организер за прибор за ручање

  Производител INOXA - Италија Опис Пластични организери за Вашите фиоки. Приборот за ручање секогаш ќе би ...