Новости

Современото живеење е раскошно во полето на комуникациите. Мобилните уреди ни ја олесниваат секојдневната работа и живот. Зголемувањето на нивниот број ја зголемува потребата за пристапни струјни и комуникацијски приклучоци. Затоа Солопром одлучи во својот асортиман да претстави иновативни решенија кои овозможуваат дополнување на мобилните уреди и го олеснуваат поврзувањето на мобилните и стационарните уреди … [Повеќе...]

Резултат на бескомпромисната потрага по совршенството, години на знаење и постојан развој. Ви претставуваме 36 нови декори на оплеменета иверка од светскиот бренд Кроношпан, избор на декори кои ќе им помогнат на дизајнерите да го истакнат својот уметнички потенцијал. Дополнително, ја зголемивме нашата понуда на медијапански декоративни плочи за вратички на познатиот бренд од Турција … [Повеќе...]

Во дрвната индустрија, квалитетот на дрвните компоненти е одлучувачки фактор кај потрошувачите. Покрај декорот и ефектот кај траките, една од најважните аспекти на кантирањето е изгледот на спојот на траката со панелот. Не треба ни да споменеме дека треба да биде одлично обработен, цврст и издржлив. Кантрањето со реактивен полиуретан се докажа како посупериорен метод … [Повеќе...]

Почитувани, Секои четири години компанијата Флеидерер се подложува на интензивен процес со цел да издаде нова и обемна колекција. Новата Design Collection 2017-2020 вклучува широк спектар од 360 декори со разновидни релјефни дизајни на површината. Пред повеќе од месец дена донесовме 9 декори на кујнски плотни, а сега ја надополнивме колекцијата 8 нови декори со … [Повеќе...]

Почитувани, Секои четири години компанијата Флеидерер се подложува на интензивен процес со цел да издаде нова и обемна колекција. Новата Design Collection 2017-2020 вклучува широк спектар од 360 декори со разновидни релјефни дизајни на површината. Некои од декорите се повторуваат од претходната колекција, а тоа се декори кои се сеуште во тренд поради покажаниот голем … [Повеќе...]

Покрај предпознатливиот квалитет на гранитните мијалници, со подобрени својства за разлика од стандардните мијалници на конкурентските компании, Италијанскиот бренд Телма на овогодишниот саем за мебел во Келн претстави новитет кој привлече големо внимание. Станува збор за кујнски предмет со кој ќе ја подобрите Вашата работа во кујната. Солопром Ви ја претставува флексибилната подлога – Roll … [Повеќе...]

После годините изминати во доминација на високо-сјајните површини, матот и длабокиот мат настапуваат на сцената. Овој тренд можеше лесно да се забележи на саемот за мебел во Милано – Салоне дел Мобиле, каде голем дел од презентираните колекции имаа мат финиш. Ваквите структури се сметаат за поприродни и пријатни за корисникот отколку структурите со висок … [Повеќе...]

Системот ELEVATE е произведен со цел да се подобри и зачува здравјето на вработените. Овој систем со висинско подесување за неколку секунди ќе ја промени својата положба од седечка во стоечка. ELEVATE го сочинуваат ногарите со три нивоа кои кријат мотори кои ја регулираат висината на бирото, почнувајќи од минималните 615 до максималните 1280 мм … [Повеќе...]

Деновиве Солопром претстави нова група на производи во кујнскиот сегмент. Па, со досегашните плочести материјали и кујнска галантрија може да одберете од понудата на електрични уреди од шведскиот бренд Electrolux. Компанија која е глобален лидер во уредите за домашна употреба, уреди базирани врз длабок увид на потрошувачите и развиени во блиска соработка со професионални корисници. … [Повеќе...]

COMBI’S e производ создаден како поттик од барањата на клиентите, но и интуицијата на компанијата што го произведува – Инокса, подготвена со ентузијазам да прифати секаква можност за усовршување и да го зголеми своето искуство и знаење во секторот на производство на жичани механизми, преку експериментирања и создавање на најиновативни прототипи. Овој механизам, или ротирачки … [Повеќе...]

COMBI’S e производ создаден како поттик од барањата на клиентите, но и интуицијата на компанијата што го произведува – Инокса, подготвена со ентизијазам да прифати секаква можност и да го зголеми своето искуство и знаење во секторот на производство на жичани механизми, преку експериментирања и создавање на најиновативни прототипи. Наменет за исполнување на хедостапните делови … [Повеќе...]

Ви го претставуваме новиот систем за фиоки од Harn – RITMA CUBE – базиран на добро познатиот и проверен систем за фиоки TRIOMAX. При дизајнот на RITMA CUBE посветено е дополнително внимание на димензиите за сечење и бушење на панелите, правејќи ги компатабилни со дизајните на добропознати брендови во оваа индустрија. Едноставното и брзо монтирање … [Повеќе...]