Новости

Ви го претставуваме новиот систем за фиоки од Harn – RITMA CUBE – базиран на добро познатиот и проверен систем за фиоки TRIOMAX. При дизајнот на RITMA CUBE посветено е дополнително внимание на димензиите за сечење и бушење на панелите, правејќи ги компатабилни со дизајните на добропознати брендови во оваа индустрија. Едноставното и брзо монтирање … [Повеќе...]

Почитувани, Ве известуваме дека асортиманот на Солопром го надополнивме со нова категорија на производи: Модиларни системи за сталажи во продавници. Составени од компоненти кои имаат за цел да одговорат на најразличните функционални потреби, ги прават совршени за употреба во продажни салони кои имаат потреба од флексибилен систем за изложување на своите производи. Иако е произведен … [Повеќе...]

Го забележавме Вашиот голем интерес кон плотните обложени со Fenix NTM фолија веднаш по нивното претставување на Скопскот Саем за Мебел. Овој интерес се пренесе и во нашиот изложбен салон каде приметивме се почесто користење на Fenix плотните во Македонските кујни. Различни проекти на кујни имаат различни барања. Работната површина кај класичните кујни е поставена … [Повеќе...]

Доколку имате желба да изработите мебел со врамени вратички, со дрвена исполна или стакло, тогаш двата профила на медијапански рамки кои ги претставиме како новитети изминатата недала ќе Ви помогнат и да ја реализирате. Едниот е за изработка на рамки со 8 мм исполна од иверка или медијапан и е достапен во 10 декори, додека … [Повеќе...]

Често се случува од посетителите во нашиот изложбен салон, кои се во потрага по вистинската комбинација за нивниот ентериер, да добиеме пофалби за нашата обемна понуда на материјали и производи. Од економичната оплеменета иверка со меламинска фолија, до ексклузивните оплеменета иверка со високо-сјајна ламинатна фолија и пластифициран медијапан. Кога сѐ ќе се собере, се создава … [Повеќе...]

DUROPAL MICROPLUS – Додатна вредност на ентериерните дизајни Факт е дека бактериите се наши постојани придружници, без разлика дали се наоѓаме дома, на јавни простори, здравствени објекти или болници. Појавувањето на алергии и инфекции се постојан и сериозен проблем. Дури со честа употреба на хемиски детергенти кои користат агресивни супстанции, имаат мал ефект. Така, најдобриот … [Повеќе...]

Трендот води кон нов тренд. Тоа е човековата визија да ја забележи убавината, обликот и користа на необичните предмети, да ја преобликува и да ја истакне и да ја доведе поблизу како би била од наша голема полза. Трендот секогаш еволуира, се менува, се гради и надградува, преминува во нешто друго, но никогаш целосно не … [Повеќе...]

Потенцијалот на FENIX NTM плотните беше забележан на саемот за кујни во Милано 2014, со нагласен тренд кон мат површините на изложените кујни. За разлика од класичните плотни, кои се обложени со ХПЛ фолија (високо пресуван ламинат) каде декорот на фолијата го создава декоративната меламинска хартија импрегнирана во смолите под висок притисок и топлина, кај … [Повеќе...]

Пред овогодишниот саем за мебел во месец Март, Солопром ја зголеми својата понуда на оплеменета иверка, 11 декори избрани од новата колекција на Кроношпан TRENDS 16/17 инспирирани од убавината и едноставноста на Нордискиот и Скандинавскиот дизајн. Деновиве ја дополнивме и нашата понуда на ПВЦ фолии за пластифицирање на медијапан од Ренолит со 9 декори на … [Повеќе...]

Почитувани, Со поволните услови на Кеш експрес кредитот на Охридска банка се отвара голема можност да го опремите Вашиот дом со вистинските нијанси и вистинските материјали. При апликација за кредит, задолжително да се приложи промотивниот саемски леток од Охридска банка. Летокот може да го добиете на штандoт на СОЛОПРОМ во Хала 3, десно по главната … [Повеќе...]

Почитувани, Во прилог на оваа објава (најдолу) можете да спуштите ПДФ документ со наша понуда на користени машини: КАНТЕРИЦА и КОНТАКТНА БРУСАЛКА. Во документот ќе најдете општи и технички информации за машините, нивната набавна цена и почетната цена на наддавање. Поважни информации: Машините се во работна функција во Солопром Бутел; Заинтересираните можат да извршат увид … [Повеќе...]

Проектот на реновирање може малку да го измени изгледот на Вашиот дом или драстично да го промени. Некои од популарните надградби вклучуваат, реновирање на кујните и купатилата, отстранување на ѕидови за да се отвори простор, и друго. Овие промени ќе ги заменат застарениот изгледн на елементите, ќе ја зголеми функционалноста, ќе отвори простор правејќи го … [Повеќе...]