Новости

Почитувани, Со поволните услови на Кеш експрес кредитот на Охридска банка се отвара голема можност да го опремите Вашиот дом со вистинските нијанси и вистинските материјали. При апликација за кредит, задолжително да се приложи промотивниот саемски леток од Охридска банка. Летокот може да го добиете на штандoт на СОЛОПРОМ во Хала 3, десно по главната … [Повеќе...]

Почитувани, Во прилог на оваа објава (најдолу) можете да спуштите ПДФ документ со наша понуда на користени машини: КАНТЕРИЦА и КОНТАКТНА БРУСАЛКА. Во документот ќе најдете општи и технички информации за машините, нивната набавна цена и почетната цена на наддавање. Поважни информации: Машините се во работна функција во Солопром Бутел; Заинтересираните можат да извршат увид … [Повеќе...]

Проектот на реновирање може малку да го измени изгледот на Вашиот дом или драстично да го промени. Некои од популарните надградби вклучуваат, реновирање на кујните и купатилата, отстранување на ѕидови за да се отвори простор, и друго. Овие промени ќе ги заменат застарениот изгледн на елементите, ќе ја зголеми функционалноста, ќе отвори простор правејќи го … [Повеќе...]

Дизајн, Автентичност, Карактер Задоволство ни е да Ве информираме дека деновиве целосно ја обновивме нашата понуда на ламинатен под. Донесовме декори со различни мотиви кои ги исполнуваат различните барања на различите стилови на ентериер. Автентични дрвни дизајни со традиционални или егзотични шари, некои дополнети со парчиња индивидуални особини кои ќе го доловат нашиот карактер и … [Повеќе...]

Продолжена функционалност и естетика За некои луѓе традиционалното гледиште за изгледот на ентериерот е неприфатливо. Не сакаат пренатрупаност во собата, ниту разни декоративни додатоци закачени за мебелот, но сепак, се составен дел од него. На пример, рачките за мебел,.. Оттаму, и барањето кон архитектите или дизајнерите на ентериери за решение кое не ги вклучува рачките, … [Повеќе...]

Модели на задни лајсни Два модела на задни лајсни, едната во стандарден облик, додека другата е со квадратен облик, линии со кои на кујната ќе и дадат свеж и модерен изглед. И двете лајсни се достапни во повеќе декори, од еднобојни, дрвни и камени, до оние со изглед на метал-како алуминиум и хром. Стандардна задна … [Повеќе...]

Постојан учесник изминативе 25 години на саемот за мебел и секогаш успева да го привлече вниманието на посетителите со производи кои ја обележуваат годината во светот – производи за свежи, оригинални ентериерни решенија и трендови. Дојдете и посетете нè. Нашиот штанд е во третата хала (десно по главната патека). Дозволете да Ве запознаеме со дел … [Повеќе...]

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани, Ве известуваме дека поради Новогодишните и Божиќните празници сите подружници на Солопром нема да работат во период од 31.12.2014 до 07.01.2015 година. Од четврток, 08.01.2015 година редовно продолжуваме со работните обврски. Сите нарачки изработени пред 31.12.2014 ќе можат да се подигнат најкасно до 30.12.2014 до 18:00 часот.

Секоја година сме сведоци на еволуцијата на дезените на оплеменета иверка. Во поглед на шарата на дрвото, бојата и годовите. Секогаш производителите на оплеменета иверка успевале да не изненадат со нови декори на дрво кои имитираат старо и распукано дрво, рачно или машински обработено, во светла или темна нијанса. И секогаш го искористуваа најдоброто од … [Повеќе...]

Флексибилноста кај рачките е новиот модерен стил Овој модел на рачка се потпира на едноставната, геометриска форма, па оттаму има и универзална примена на различни типови на мебел. Флексибилноста на UA66 јасно се покажува и преку променливата позиција на базите со што рачката добива целосно нов изглед кој се пренесува и на мебелот. Погледнете Позади … [Повеќе...]

За очите на перфекционистите За креативците на Кроношпан инспирацијата не доаѓа само од насоката на трендот, магазините или саемите. Тие значително патуваат, со секогаш отворени очи и подготвени апарати за сликање. Бојата, текстурата, формата и структурата се околу сите нас. Зрачат со инспирацијата која тежнее да се претвори во реалност. Исклучителните декори секогаш никнуваат од … [Повеќе...]

Топлина и технологија Практичноста, функционалноста и естетиката имаат финдаментална важност за производителите и дизајнерите на мебел, вклучени во барањето за подобрени решенија во областа на формата и материјалите за нивниот мебел. Во производството на мебел, потребите, кои доаѓаат од модерните дизајнерски решенија, виско целат кон зголемена естетика и бараат развој на прикладен оков. Новата шарка … [Повеќе...]