Новости

Топлина и технологија Практичноста, функционалноста и естетиката имаат финдаментална важност за производителите и дизајнерите на мебел, вклучени во барањето за подобрени решенија во областа на формата и материјалите за нивниот мебел. Во производството на мебел, потребите, кои доаѓаат од модерните дизајнерски решенија, виско целат кон зголемена естетика и бараат развој на прикладен оков. Новата шарка … [Повеќе...]

Може да имате сè во еден лизгач за фиоки Futura “Smove” со дејство кое успорува и Futura “Push” за фиоки без рачки споени во еден – “UNICA”, Досега, не можеше да се замисли еден производ кој ги содржи особините на двата лизгачи. Оперативниот систем е во целост механички и оттаму не бара никакво струјно поврзување. … [Повеќе...]

3D колекција Како и кај луѓето и овде вкусот се разликува. Нашата 3D колекција на фолии од германската фирма RENOLIT ги задоволува сите желби. Ја опремува индустријата за мебел со најширока и најсофистицирана понуда на производи. Изборот содржи голема колекција на дрвни, фантазиски и уни дезени. Константно развиено оригинални решенија да ги пресретнат, секогаш променливите, … [Повеќе...]

Визија во нова 3D дефиниција Неодамна Солопром во својот погон монтира и пушти во функција преса за термоформинг на PVC фолии. Заедно со ЦНЦ машината (ровер) отворивме можност за пофлексибилен и разноврсен избор на материјали за мебел. Откако медијапанските парчиња ќе бидат обработени на ровер и ја добијат саканата форма и шара, а после дополнителното … [Повеќе...]

По период изминат во внимателно планирање и разгледување на разни решенија, Солопром повторно се појави со проект за уште една подружница. Овојпат со новиот магацин и погон ја прошири својата дејност и услуги на подрачјето на Кисела Вода. Подружницата Кисела Вода започна со работа на 16 Јуни 2014 година. Фокусирана на малопродажбата и понуда на … [Повеќе...]

Почитувани, Од 12.06.2014 до 31.08.2014, работното време на сите сектори на Солопром подружница Бутел 1, е променето поради годишните одмори: од 8:00 до 16:30 часот (од понеделник до петок) од 8:00 до 13:30 часот (сабота) Ви благодариме што ќе ги организирате Вашите порачки согласно новото работно време.

На цртежите долу е прикажан начинот на издавање на иверките во зависност од дебелината. 1. Иверките со дебелина од 16, 18мм се издаваат на: 2. Иверките со дебелина од 8, 25мм се издаваат на: 3. Иверките со дебелина од 38мм се издаваат само на цела табла.

Солопром

Soloprom.com.mk е местото каде што ќе може во секое време да ги погледнете сите наши производи и полесно да откриете кој е вистинскиот за вас и за вашите клиенти со помош на категориите во кои истите се поделени. Исто така ќе може да ги погледнете атрибутите и деталите за производот што ќе ви го скрати … [Повеќе...]