• 859A Ikona

  Производител - INOXA Италија Финиш Елемент Kg. Корпи Цена Ширина Длабочина Висина Антр ...

 • 7102 KY Ikona

  Производител - INOXA Италија Финиш Елемент Kg. Цена Ширина Длабочина Антрацит 300 mm 500 mm ...

 • 7104 KY Ikona

  Производител - INOXA Италија Финиш Елемент Kg. Цена Ширина Длабочина Антрацит 150 mm 500 mm ...

 • 839 BK/45 Compact Ikona

  Шифра Елемент со вратичка од 450мм Kg. Цена Ширина Длабочина Висина 839 BK мин. 750 мм 500 мм 560 мм 40 21,650 ...

 • 4102WY DeLuxe

  Производител - INOXA Италија Финиш Елемент Kg. Цена Ширина Длабочина Хром 400 mm 500 mm 25 ...

 • 3202Y Cromatica

  Производител - INOXA Италија Финиш Елемент Kg. Цена Ширина Длабочина Хром 900 mm 510 mm 25 ...

 • 807AW DeLuxe

  Производител - INOXA Италија Финиш Елемент Kg. Корпи Цена Ширина Длабочина Висина Хром ...

 • 808AW DeLuxe

  Производител - INOXA Италија Финиш Елемент Kg. Корпи Цена Ширина Длабочина Висина Хром ...

 • 816TA DeLuxe

  Производител - INOXA Италија Финиш Елемент Kg. Корпи Цена Ширина Длабочина Висина Хром ...

 • Сепаратор за шишиња

  Опис Додаток за вагонетките 4104WY. Паметен начин да ги одвоите шишињата во вагонетката со што ќе спречите н ...

 • 803BW DeLuxe

  Шифра Елемент Kg. Цена Ширина Длабочина Висина DK 4 мин. 900 мм мин. 560 мм 600/850 мм 35 16,250 Аголен меха ...

 • Combi’s 845

  Производител - INOXA Италија Шифра Финиш Елемент Kg. Цена Ширина Длабочина 845B Бела / Хр ...