• X – профил

    Опис Алуминиумски средишен профил се користи доколку кога правите врати од иверка во две или повеќе бои. ...

  • L – профил

    Опис Алуминиумски профили кои се вградуваат на неискантираниот дел на иверката. Откако ќе се изработи по ...