• Lux Glass 100

  Struktura Çelik i pandryshkshëm (Rostfraj) 18/10 dhe qelq i kalitur sipërfaqësor në ngjyrë me trashësi prej 6 mm. Ngjyra e qelqit E bardhë, E zezë Variante të lav ...

 • Lux Glass 105

  Struktura Çelik i pandryshkshëm (Rostfraj) 18/10 dhe qelq i kalitur sipërfaqësor në ngjyrë me trashësi prej 6 mm. Ngjyra e qelqit E bardhë, E zezë Variante të lav ...

 • Enë për sapun të lëngshëm

  Përshkrim Enë për sapun të lëngshëm me pompë katrore. Kapaciteti 500 ml. Çmimi 2,710 Më shumë informata Pyetje dhe përgjigje ...

 • Mini Exclusive

  Rostfraj Brushed Përshkrim Kullues nga rostfraji (çeliku i pandryshkshëm) për instalimin e paneleve punuese të kuzhinës. Përbëhet prej tri pjesëve (Enë me shumë dedik ...

 • Invictus

  Rostfraj Brushed Element 900 mm Includes Sifon Invisible + Çezme në tërheqje + Kullues Thellësi 200 mm Çmimi 83,670 Më shumë info ...

 • Evolution 105

  Rostfraj I lustruar Element 600 mm Sifon i madh me shportë Ø 120 Thellësi 200 mm Çmimi 18,640 Më shumë informata Pyetje dhe përgji ...

 • Okio Line 80BB

  Rostfraj Matt Element 800 mm Sifon i madh me shportë Ø 120 Thellësi 160 mm Çmimi 5,500 Më shumë informata Pyetje dhe përgjigje ...

 • Politek30

  Prodhues Telma - Itali Finish 29, 31, 71, 72, 73 Veçori ■ Çezme me një dorezë; ■ 2 zorrë fleksibile nga çeliku i pandryshkshëm; ■ Sitë e cila nuk z ...

 • Politek10

  Prodhues Telma - Itali Finish 29, 31, 71, 72, 73 Veçori ■ Çezme me një dorezë; ■ 2 zorrë fleksibile nga çeliku i pandryshkshëm; ■ Sitë e cila nuk z ...

 • Naiky NK08620 SPECIAL DISCOUNT

  Sasi të kufizuara Element 900 mm Sifon Ø 120 DURAQUARTZ A8 28 Çmimi me zbritje 13,200 Garantë 10 vjet Мë shumë ...

 • 600 ECO

  Prodhues RODI - Portugal Finish Krom Veçori ■ Çezme me një dorezë; ■ 2 zorrë fleksibile nga çeliku i pandryshkshëm; ■ Sitë e cila nuk zë bigorr; ...

 • 800 ECO

  Prodhues RODI - Portugal Finish Krom Veçori ■ Çezme me një dorezë; ■ 2 zorrë fleksibile nga çeliku i pandryshkshëm; ■ Sitë e cila nuk zë bigorr; ...